ظرفیت های هیتکو

در مجموع، سیاست کلی مجموعه شرکت های هیتکو حرکت به سوی چهارچوبی است که در آن میزان وابستگی به تامین کنندگان خارجی به حداقل رسیده باشد،به نحوی که اکثر امور تولیدبه صورت بومی و در داخل کشور انجام شوند. در همین زمینه، ظرفیت های زیر در ساختار هلدینگ ادغام شده است.

 استانداردهای انبارداری

با توجه به حوزه های فعالیت سازمان که عمدتاً مربوط به سلامت است، یک انبار مجهز و استاندارد بسیار حائز اهمیت می باشد.

 این نوع انبارها سالانه توسط سازمان های مرتبط بررسی می شود که به طور معمول، بسیار سختگیرانه، در مورد صدور گواهی استاندارد، عمل می کنند.

 انبار گروه هیتکو، که در آن از طیف وسیعی از محصولات، از جمله دارو، تجهیزات پزشکی، مکمل ها و مواد فعال دارویی نگهداری می شود، امسال نیز، همانند سال های اخیر، موفق به اخذ این استاندارد شده است.

 پیروی از دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص انبار کردن کالاهای سلامت محور وهمچنین به کار گیری افراد متخصص در انبارداری، بیشترین تأثیر را در اخذ این تأییدیه‌ها، در این سال‌ها داشته است.

تولید داروهای عمومی و تخصصی در سایت داروسازی شمس آباد

تا به امروز، گروه هیتکو و شرکت های تابعه آن، با مجموعه های تولیدی معتبر، مشغول به تولید فراورده های دارویی در قالب مکانیزم قراردادی، برای محصولات داخلی و تحت لیسانس بوده است. گروه هیتکو به منظور حفظ استانداردهای بین المللی تولید و اجرای یکپارچه GMP، در آستانه نهایی کردن ساخت تاسیسات خود در شمس آباد استان تهران می باشد. انتظار می رود این سایت ظرف چند ماه به بهره برداری برسد و به طور خاص برای محلول های دارویی با دوز جامد و نیمه جامد طراحی شده است.

تولید اقلام بهداشتی، آرایشی و مراقبت از پوست در کارخانه سورینت کیش

هدف اصلی این ادغام، درونی کردن مراحل کلی تولید محصولات مراقبت از پوست، آرایشی و بهداشتی می باشد. انتظارکه می رود سورینت به عنوان یک واحد تولیدی به روز و مجهز،  در تمام ظرفیت ها، در آینده ای نزدیک، به طور کامل عملیاتی شود.

 مشارکت فعال در راستای پیشرفت راه های درمانی جدید بیوتکنولوژیکی در داخل کشور

علاوه بر این، گروه هیتکو، در موازات تولید تحت لیسانس و انتقال تکنولوژی، به بومی سازی ابزارهای پیشرفته درمانی نیز، با هدف تسهیل خدمت رسانی به بیماران ایرانی مبتلا به بیماری های نادر و صعب اعلاج، اعتقاد راسخ دارد.

در همین راستا، مدیریت این مجموعه، تصمیم به سرمایه‌گذاری در درمان‌های پیشرفته ای مانند ژن‌درمانی، تولید ایمونوگلوبولین انسانی و داروهای نجات بخش دیگر گرفته است. هم اکنون شرکت های دانش بنیان متعددی به خانواده هیتکو پیوسته اند. 

به عنوان مثال کارا یاخته تجهیز آزما یک شرکت دانش بنیان است که گروه هیتکو در سال جاری مشارکت خود را با آن آغاز نمود. این مجموعه، متخصص در زمینه ژن درمانی بوده، که امروزه یکی از پیشروهای مطرح، در میان کشورهای منطقه، به حساب می آید.

حمایت از بومی سازی روش‌های درمانی پیشرفته و همچنین فراهم نمودن راه‌حل‌های دارویی از طریق تولید تحت لیسانس، هر دو از ارزش‌های اصلی گروه هیتکو هستند.

"ژن درمانی" چیست؟

ژن درمانی انسانی شامل مجموعه ای از رویکردهای به روز است که به وسیله آن ویژگی های بیولوژیک سلول های زنده برای یک نیاز درمانی خاص ، اصلاح می شوند.

به عبارت دیگر، شامل تکنیک هایی است که با تغییر یا دستکاری  ژن بیمار، درمان پیشرفته طیف خاصی از بیماری ها را امکان پذیر می کند.

حوزه اصلی تخصص کارا یاخته تجهیز آزما CAR T-Cell تراپی است.

CAR T-Cell تراپی چیست؟

این روش ژن درمانی، در انواع خاصی از سرطان ها  مؤثر واقع شده است، در حالی که ممکن است در درمان سایر بیماریها، کارایی نداشته باشد.

سلول های T که عمدتاً به سیستم ایمنی و عملکرد آن کمک می کنند، قادر به تشخیص مواد خارجی در بدن هستند. این سلول ها مواد خارجی را از طریق یافتن پروتئین خاصی در سطح سلول های خارجی به نام آنتی ژن تشخیص می دهند.

سلول‌های سیستم ایمنی می‌توانند توسط گیرنده‌های خود آنتی‌ژن‌ها را شناسایی کرده و به آن‌ها متصل شوند، سلول‌های سرطانی نیز آنتی‌ژن دارند، اما اگر سلول‌های ایمنی شما گیرنده‌های مناسبی نداشته باشند، نمی‌توانند به آنتی‌ژن‌ها بچسبند و به تخریب سلول های سرطانی کمک کنند.

گیرنده های آنتی ژن کایمریک (CARs)

در CAR T-Cell تراپی، سلول‌های T، که از خون بیمار برداشت می‌شوند، گیرنده‌های آنتی ژن کایمریک (CARs) نامیده می‌شوند. با توجه به اینکه آنتی ژن ها در انواع مختلف سرطان متفاوت هستند، هر گروه CAR باید برای هدف قرار دادن نوع خاصی از سرطان طراحی شود. 

به عنوان مثال، در انواع خاصی از لوکمی یا لنفوم، سلول های سرطانی از آنتی ژنی به نام CD19 استفاده می کنند. درمان‌های CAR T-cell برای درمان این نوع سرطان‌ها معمولاً به گونه‌ای اصلاح می‌شوند که به آنتی ژن CD19 متصل شوند.

از این رو، برای سرطانی که آنتی ژن CD19 را ندارد، قابل استفاده نیستند.